https://www.blysk.space/retsept-smachnoi-domashnoi-khalvy/
Халву можна не тільки купити в магазині. Солодощі легко готуються вдома. Для цього потрібно кілька інгредієнтів. Для приготування домашньої халви треба взяти:
Насіння варто подрібнювати частинами. Проте якщо у вас потужний блендер, то за один раз можна подрібнити 250 грамів насіння.
Варимо цукровий сироп. Наливаємо 50 грамів води на 100 грамів цукру. Варимо до 120 градусів. Сироп має ниткоподібним способом капати з ложки.
Білок збиваємо до піни. Поступово додаємо до білків сироп. Продовжуємо збивати.
Перемішуємо лопаткою пасту та білки з сиропом.
Перекладаємо халву в посудину. Кладемо халву в холодильник на кілька годин, щоб халва затверділа.
Смакота
Рецепт смачної домашньої халви
- 250 грамів насіння соняшника (підсмаженого);
- 1 чайну ложку соняшникової олії;
- 100 грамів цукру;
- 25 грамів меду;
- 25 грамів яєчного білка.
Насіння варто подрібнювати частинами. Проте якщо у вас потужний блендер, то за один раз можна подрібнити 250 грамів насіння.
Варимо цукровий сироп. Наливаємо 50 грамів води на 100 грамів цукру. Варимо до 120 градусів. Сироп має ниткоподібним способом капати з ложки.
Білок збиваємо до піни. Поступово додаємо до білків сироп. Продовжуємо збивати.
Перемішуємо лопаткою пасту та білки з сиропом.
Перекладаємо халву в посудину. Кладемо халву в холодильник на кілька годин, щоб халва затверділа.
РЕКЛАМА
Подiлись з друзями:
Комментариев нет:
Отправить комментарий